Mobilt

Mobilt

Kassanova Mobil

Kassanova Mobil ger er möjlighet att använda delar av Kassanova via en mobil enhet. Använd en mobiltelefon eller surfplatta tillsammans med en liten trådlös streckkodsläsare för att gå runt i butiken och inventera, göra beställningar eller lägga order vilket underlättar försäljning i t ex drive-in miljöer eller ute i butiken.

Tillgängliga funktioner: Inventering, beställning, order-försäljning och insamling.

Handdator Opticon

Opticon är en handdator som används för datainsamling av artiklar och antal, t ex vid inventering, inleverans, etikettutskrift, registervård och beställning. Opticon har en funktion där man får en varning om man matar in/scannar samma artikel igen. Detta kan underlätta om man blir avbruten i sitt arbete eller om man matar in en beställning under en längre tid. Opticon har dessutom bra ergonomi med låg vikt, färgskärm och litet format. Opticon används tillsammans med en dockningsstation och det behövs därför inget trådlöst nätverk.

I paketet ingår: Handdatorn Opticon OPH-1005, Kassanova programvara, dockningsstation med seriell- och USB-anslutning, transformator, 3 års utbytesgaranti samt koppling till Kassanova