Om Kassanova

Kassanova Affärssystem – ett modernt och flexibelt affärssystem

Effektivisera butiken och få kontroll över er verksamhet med ett användarvänligt affärssystem

Kassanova är ett modernt affärssystem anpassat för fackhandelns behov. Med smarta funktioner får ni möjlighet att effektivisera verksamheten. Affärssystemet erbjuder funktioner som genererar både kundnytta och affärsnytta.

Med Kassanova får man en användarvänlig kassahantering med digital lathund, betalkortslösningar, swish, klarna, smidig offert- och orderhantering, kopplingar till handdatorer, artikelinläsning, lagerhantering med automatiska inköpsförslag, hantering av restbeställningar, utskrift av hyllkantsetiketter, statistik och en hel del andra smarta funktioner så som fakturatolkning och modern fakturadistribution med mera.
Vi på Transiro har mycket lång erfarenhet av affärssystem för fackhandeloch hjälper er med installation, utbildning och löpande support. Då vi utvecklar Kassanova har ni alltid direktkontakt med oss och därmed finns även möjlighet till unika anpassningar.

Söker ni efter ett nytt affärssystem till er butiksverksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer om fördelarna med Kassanova, kontakta oss.

Support

Vår support hjälper dig så fort något inte fungerar. Du kan alltid känna dig trygg och säker. Vi vet efter flera års erfarenhet att supporten är oerhört viktig för att skapa en god relation med våra kunder. Vår supportavdelning har en gedigen kunskap och ansvarar för att allt fungerar i ditt system. Supporten tar hand om alla frågor och problem som kan uppstå. Det mesta av supporten sköter vi idag på distans. Med dagens teknik kan vi koppla oss och se din skärm för enklare supporthantering.

Utbildning

För att lära sig systemen ordentligt och jobba effektivare krävs utbildning. Vi på Sindas erbjuder dig anpassade utbildningar som visar hur du använder systemen till just din verksamhet. Du får lära dig hur rutiner och processer fungerar och hur du arbetar smartare för att öka lönsamheten. Det är inga konstigheter, vi lovar. Hör av dig om du är intresserad.

Hårdvara

Nästan alla kunder som köper Kassanova köper också hårdvara från oss. Vi säljer servrar, datorer, skärmar, handdatorer, handskannrar, kassalådor och kvittoskrivare.

Systemutveckling och systemintegration

Vi har flera års erfarenhet av systemutveckling och systemintegrationer. Vi gör kundanpassade lösningar åt olika företag. Vår systemutveckling innehåller självklart både projektledning och programmering. Vi fördjupar oss i kundens arbetsområden och levererar kraftfulla system som effektiviserar arbetet och ökar lönsamheten. Hör av dig till oss om du vill ha ett anpassat system till din verksamhet.

Branscher

Kassanova Affärssystem passar till olika branscher och eftersom systemet är moduluppbyggt kan det enkelt anpassa det för många olika branscher inom fackhandeln. Exempel på branscher där man hittar Kassanova är:

Bygg & Järnhandel / Färg, golv & kakel / IT & Elektronikhandel / Hobbybutiker / Kläder, sport & golf / Bok & Pappershandel / Katalog & postorderföretag